Интерес за отваряне на нови работни места в Смолян

Интерес за отваряне на нови работни места в Смолян

Смолян привлече погледа на инвеститорите не само от България, а и Европа. От коментар във фейсбук се вижда, че собственикът на фирма, която е водеща в Европа за привличане на инвестиции, поздравява Камбарев за кандидатирането му за кмет на община Смолян. Същият освен подкрепа, изразява готовност за работа в посока привличане на инвестиции и отваряне на нови работни места в Смолян.

За пръв път в историята на Смолян, съществува възможност за достъп до механизми и лостове, които се използват от цяла Европа, включително Швейцария, Германия, Испания, Нидерландия и много други.

Доверието в политиката и бизнеса са най-ценната валута. Виждаме, че Камбарев с професионалното си отношение и постижения е спечелил доверието на хора, които застават зад него и са готови да работят в една посока – нови работни места и привличане на инвестиции в Смолян.

Кой е Уилям Стивънс? Създател и изпълнителен директор на фирма, която работи с Европейската комисия и сътрудничи с общините в цяла Европа, работещи в посока създаване на нови работни места и стимулиране икономическия растеж.

Изглежда, че хората в Смолян усещат правилно нагласите и залагат на НОВОТО! Млад, амбициозен човек, който е доказал многократно, че може да ръководи, да върши работа и да довежда нещата до край.

Добре дошли в стъпка 2 от 4 – стъпковата стратегия на “Да върнем живота в Смолян!

Върни се горе