Начало / Общински съветници

Инж. Михаил Тодоров

Михаил Тодоров е на 34 години и е от град Смолян, където завършва средното си образование в Райковската Природо-математическа гимназия "Васил Левски". Висшето си образование получава в Технически университет-София, като “Инженер по телекомуникации” и магистър - “Инженер в машиностроенето”. Има тригодишен опит в областта на пазарните проучвания, а през последните осем години работи в областта на машиностроенето, ръководейки развойната дейност на компания за производство на комутационни елементи, базирана в град Смолян, с която реализира проекти за Германия, Швейцария и други страни. Михаил се занимава с фотография и спорт, обича класическа литература, живопис, българска народна музика и танци. Увлича се по история на българското Възраждане, национално-освободителните движения на българите на Балканите и нова история на Третата българска държава.

Емил Келешев

Емил Келешев е на 34 години от град Смолян. Завършва ГПЧЕ “Иван Вазов” в родния си град. Висшето си образование завършва в Стопанска академия – „Д. А. Ценов“ – Свищов със специалност “Финансов мениджмънт”. След като завършва образованието си решава да се върне в родния си град, защото вярва, че малките населени места имат нужда от млади и образовани хора, за да продължат да съществуват. Работи няколко години по специалността си, а след това започва да се занимава със собствен бизнес. Семеен е с две деца. През свободното си време играе футбол.

Адв. Ивайло Турналиев

Ивайло Турналиев е на 35 години от гр. Смолян. Получава основното си и средно образование в града. През 2006г. завършва ГПЧЕ "Иван Вазов" с профил английски език, след което следва "Право" в СУ "Свети Климент Охридски". От 2013 г. до настоящия момент Ивайло развива самостоятелна адвокатска практика. Владее английски и гръцки език. Убеден е, че усилията на общинската администрация трябва да бъдат насочени към прогреса на града.

obshtinski savetnici smolyan

Адв. Стоян Марев

Стоян Марев е на 71 години, родом от гр. Чепеларе, но през последните четири десетилетия живее в гр. Смолян. Завършва средното си образование в Езикова гимназия “Пловдив” , след което завършва “Право” в СУ "Свети Климент Охридски". Работил е като юристконсулт, както и като следовател, а от 37 години до настоящия момент работи като адвокат.

obshtinski savetnici smolyan

Боян Симеонов

Боян Симеонов е на 52 години от град Смолян. Средното си образование завършва в Средно художествено училище по приложни изкуства - гр. Смолян, а висшето в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, специалност “Право”. Заемал е изпълнителни и ръководни длъжности в различни структури на МВР. Понастоящем, Боян заема позицията „Главен секретар“ в Асоциация по ВиК - област Смолян. Боян има дългогодишен опит като адвокат. Владее руски език. Основата му мотивация е свързана с развитието на гр. Смолян и областта, които имат потенциала да върнат обратно младите и да им дадат препитание и възможност за професионална реализация.

Върни се горе