“Битката за Смолян ще е между ГЕРБ и ПП-ДБ”, заяви Камбарев в интервю пред banker.bg

“Битката за Смолян ще е между ГЕРБ и ПП-ДБ”, заяви Камбарев в  интервю пред banker.bg

Проблемите в община Смолян са ясни и се задълбочават с годините. Обезлюдяването и липсата на работни места са основното, с което се сблъсква регионът. Населението е застаряващо, а раждаемостта - ниска. Това сподели Михал Камбарев в интервю пред banker.bg.

Народният представител от ПП-ДБ смята, че разединението в ГЕРБ е налице, тъй като Николай Мелемов потенциално би се кандидатирал за своя четвърти мандат, а това не е одобрявано от голяма част от населението. Социологическо проучване, проведено на местно ниво, потвърждава това твърдение, тъй като данните сочат, че голямата битка за община Смолян ще бъде между ГЕРБ и коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" Камбарев посочи отчетливи за “Модела ГЕРБ” казуси, с които се сблъсква градът, един от които е този с емблематичния Планетариум. Той не работи от години, а липсата на информация и прозрачност по въпроса доказват неправомерността на спечелената за ремонта му обществена поръчка.

Народният представител напомни, че Николай Мелемов има наложени две глоби от Министерство на електронното управление, защото не се отнася отговорно към публичните финанси на Общината.

Вижте цялото интервю

Върни се горе