Камбарев: Кметът и съветниците трябва да са слуги на народа!

Камбарев: Кметът и съветниците трябва да са слуги на народа!

“4-годишна управленска програма, сайт и хора с лицата си зад програмата – за да ни търсите отговорност след изборите!”

Предходната седмица Михал Камбарев откри предизборната кампанията в читалище “Христо Ботев - 1871” при засилен интерес от страна на смолянчани. По време на събитието, освен екип от експерти, той представи 4 - годишна управленска програма с конкретни предложения и проекти дошли от разговори със смолянчани и експерти в съответните ресори. В програмата са заложени ключови промени в най-важните сектори: благоустройство и красива градска среда, инвестиции и работни места, инфраструктура, образование, здравеопазване, спорт, култура и туризъм, екология и опазване на околната среда.

Пред присъстващите Камбарев показа една малка част от визуализациите, изготвени от опитен архитект, на част от архитектурните проекти, които ще допринесат за по-добри условия на живот и оптимизиране на градската среда.

Кандидатът за кмет сподели с всички присъстващи и уебсайта на кампанията, в който гражданите могат да се запознаят с пълната управленска програма, екипа от експерти, както и повече информация за постиженията и професионалния опит на Михал Камбарев: https://zazhivsmolyan.com/ и www.mihalkambarev.com

“Вярваме в потенциала на Смолян и се ангажираме със създаването на динамична и просперираща община.” сподели Камбарев, представяйки надслова на кампанията - Да върнем живота в Смолян.

Върни се горе